Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 09.05.2013, 09:55   #283
Akordeonista
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
Akordeonista befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Tranzit
...Koncept BK-9 je jedinstven, treba se navici na njega ali je nakon toga tesko zamisliti rad na bilo kojem konkurentnom aranzeru...
Bilo bi lepo kada bi objasnio koje su to revolucionarne funkcije na ovom aranzeru zbog kojih je ovaj aranzer bolji od ostalih!
Mislim da promene ritmova i performansa na BK nisu u startu najoperativnije zamisljene! Taj segment je jedna od kljucnih stvari za ozbiljniji rad! Voleo bih da me demantujes po tom pitanju ali bez ikakvih dodatnih sprava kojima bi se te funkcije radile!
Citat:
Originalno postovano od Akordeonista
Tvrdim, a ti dokazi suprotno, da su Korgovi iz PA serije daleko operativnije sprave od BK5! Karikirao ili ne u vezi pola odsviranog forspila cinjenica je da promene udaljenih ritmova na Korgu funkcionisu mnogo bolje nego na BK! Sad ces ti reci verovatno da se sledeci ritam priprema na vreme dok traje pesma. Moze i tako ali je potrebno vreme da se on pronadje a za to vreme ne sviras. Druga mana svega toga je sto ti pola svirke prodje u trazenju ritma za sledecu pesmu! Za to vreme nisi u stanju da pratis sta se desava oko tebe u sali gde sviras! Ako gresim, ti dokazi suprotno!
Neso, nisi dao odgovor na ovo pitanje, znaci li to da sam u pravu? Usput, imam u vidu promene ritmova bez stajanja, znaci iz pesme u pesmu vezano!

E da, vidim da sam ovde shvacen kao zesci "pljuvator" Rolanda! Uopste ne tvrdim da su Rolandovi noviji aranzeri katastrofalno lose sprave, naprotiv, svaki put hvalim njihov zvuk koji mi se veoma svidja! Kudim samo one stvari koje su veoma bitne, na koje smo navikli kod vecine konkurentskih modela a koje su kod Rolanda uskracene i zamenjene losijim sistemom! Nisam neko ko se "ne da nauciti" necemu ali jos niko nije dokazao da gresim u vezi ovoga sto sam iznosio!
Akordeonista je offline   Reply With Quote

Loading...