Po struci sam, iako dugo ne radim taj posao, psiholog i pedagog i vjeruj mi da sam u stanju osjetiti kako neko postavlja pitanje i sta se sve iza toga moze da krije. No, to nije uopste bitno, to je samo moje uvjerenje i misljenje u ovom momentu. Deprimirajuce za tebe ce biti iz tog razloga sto imam na umu sve tvoje diskusije sa Nesom u koje do sada nisam htio da se mijesam jer smatram da ste odrasli i svjesni ljudi i da cete sami i bez icije pomoci naci kompromis. Jedan sam od ljudi koji ne zaboravlja i ne smece s' uma, nemam jos amneziju ili altsheimer, pa mi je kompletna tema i svi njeni postovi uvijek pred ocima. Iz tih diskusija su sa tvoje strane dolazile tvrdnje koje ne stoje i koje su pogresne, ni na njih nisam reagovao jer je to Nesa uradio. Zar treba da ponovo zvacemo isti zalogaj. Da li ces meni vise vjerovati nego Nesi ? Da li je to sve zaista potrebno ? Odgovor na tvoje posljednje pitanje na koje ti "niko do sada" nije dao odgovor, naravno da je moguce i naravno da je to izvodljivo veoma slicno istom procesu na ostalim aranzerima. Upoznaj se sa instrumentom (BK-9) na bilo koji nacin, pa bar u malo duzem testu u nekoj prodavnici i sve ce ti biti jasno. Da li zaista treba nas nekoliko konstantno da ti ponavlja ovo isto da bi ti u to povjerovao ? Vjeruj mi da kompletna tema pocinje da smara i to debelo jer se sve vrti oko istog pitanja, koje je po mom skromnom misljenju, drugorazrednog znacaja i nije zasluzilo ni dva reda u kompletnoj temi a zauzelo je dvije trecine teme. Samo kad bi mogao i da sanjas sta je sve moguce uraditi na jednom BK-9, bas u vezi sa tom tvojom vec famoznom "operativnoscu", ne bi se uopste bavio ovakvim pitanjima i vodio temu i sasvim sporednom smjeru. Mislim da je od mene sasvim dovoljno. Ostalo... manual u ruke, sjedi za instrument i ispituj, testiraj, probaj, muci ga, maltretiraj ga... na sve ces naci odgovor. Garantujem ti da ce se svi odgovori u potpunosti slgati sa svim ovim sto je napisalo ovih par ljudi koji su imali prilike da bolje upoznaju BK-9.
Promijenjeno od tranzit (09.05.2013 u 12:13 sati)
|