Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 09.05.2013, 12:10   #288
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Akordeonista Pokaži Post
Rolandx, on sve User boje/ ritmove/ performanse skladisti na USB stiku tako da je moguce imati gotovo neogranicen broj istih a podkategorije, tj. foldere pravis sam kako ti odgovara!
Ako sam dobro shvatio, napravim pet šest foldera sa ritmovima , kada u folderu jedan izaberem Beat i radim na njemu sledeći put kada želim da pređem na rumbu u trećem folderu, moram da izađem iz foldera u kome sam predhodno izabrao beat ( da ga zatvorim) da uđem u folder gde sam skladištio narodne ritmove pa da izaberem rumbu koju sam hteo... a pri tome da rumbu u folderu tražim točkićem i na kraju pritisnem enter?

Ili sve to skladištiti u jedan folder pa točkićem naći gde se ritam nalazi pa pritisnuti enter?

Od recimo 100 tinak univerzalnih ritmova sa po nekoliko rumbi, begina dvojki, 7/8 na, sa-sa, diska, 9/8, .... raditi pesmu recimo dvojka-beb-7/8-rum bez odrađenog ritma sa takvim varijacijama prava je umetnost popamtiti gde se šta nalazi.... i biti precizan sa točkićem da se ne pretera kao aljtiljerac i tačan u izabiranju prelaza na drugi ritam kao švajcarac... Shvatam da malo preuveličavam ali mnogi postavljaju to pitanje problema i voleo bih da neko ko se baš družio sa bk serijom da svoje konkretno misljenje. Uzimajući u obzir i promene boja desne ruke koje se vrlo često u pesmi menjaju ( string-harmonika- solo. brass.....)

Promijenjeno od rolandx (09.05.2013 u 12:14 sati)
rolandx je offline   Reply With Quote