Opet ista prica.@rolandx,tebi cu da odgovorim najkrace i najsazetije moguce.
Imas najmanje 4-5 nacina na koji mozes da se organizujes na BK aranzerima.Vec sam u jednoj temi pisao o tome pa cu kratko.U jedan folder ili ti performans mozes postaviti 999 stylova.naravno niko nema fotografsko pamcenje pa da zapamti gde mu se koji ritam nalazi ali ako se dobro organizujes,vrlo brzo ces zapamtiti u nekoliko performans setova kojima ces dati adekvatan naziv gde se sta nalazi i gde je sta od stylova sto ti treba.
Sto se tice pozivanja boja,imas mogucnost 5 boja da memorises u jednom performansu,osnovnu boju i 4 boje na OTS.
Sistem pozivanja nije ni slican kao na Korgu ali broj poteza koje treba napraviti je otprilike isti kao na korgu pa ne vidim neku prednost u brzini rukovanjem sa Korgom u odnosu na BK 5 i 9.Plus da nezaboravim BK 9 ima i favorit boje i favorit stylova tako da ko zeli na taj nacin da radi nema uopste potrebu da koristi kursor ili ti tockic.
Svakako ako se neorganizujes dobro onda nastaje problem ali ako se dobro organizujes onda mozes lepo i ugodno da uzivas u odlicnom zvuku koji ti daje BK5 a da ne pricam tek kako je dobar ton na BK-9.
Dodato:
@Akordeonista,zamalo da zaboravim da ti odgovorim na pitanje koje si mi postavio,evo ti odgovora: Potpuno si mi nebitan lik koji postavlja pitanje i sam odgovara na njega tako da ja ne bih da se tu nesto mesam.
Promijenjeno od nesaband (09.05.2013 u 13:55 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|