Videti jedan post
Star 17.05.2013, 01:48   #8
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

Eto jednog kvalitetnog manuala za podesavanje kompresora na primeru za Roland BK-5.Ja nisam bas vican u radu sa kompresorom i ovakve sugstije su dobrodosle,ne samo meni vec svim kolegama koji zele da unaprede svoj zvuk aranzera.

Kao sto sam i pretpostavio@Tranzit je bio precizan u objasnjenju svega sto je napisao.Ja jesam klasicni muzicar sa Balkana ali nisam muzicar koji se utapa u stereotipe koji vladaju. na Balkanu.Moj ton nije ni slican klasicnom tonu skoro svih kolega koji sviraju aranzer.Ja se trudim da mi aranzer zvuci slicno bendu sa kojim sam radio vise godina zajedno.Ne koristim uvek isti Bass,sve zavisi od muzickog stila koji sviram.Naravno za ritam dvojka i ostale klasicne narodnjacke ritmove imam uvak jako slicnu postavku instrumenata,ali umem malo da ga zavucem u nekim ritmovima,onako kako ja mislim da je najbolje.

Smatram da covek mora da se usavrsava dok je ziv i dok mu mozak funkcionise kako treba.

Hvala ovakvim ljudima koji su spremni kao sto je @Tranzit da podele svoje znanje sa drugima.