Citat:
Originalno postovano od rolandx
Odgovorio sam skoro u svakom drugom postu. Vuče. Ukoliko ie ispoštovano ono što sam naveo u predhodna dva posta ( lock i mixer) . Neće vući ako je pozaključavano i smanjen effect send u mixeru i uslovi da je boja izabrana u upper1.
|
Vuče = može.
Citat:
Originalno postovano od maricm
znam ja sta si ti pisao ali covijek je pitao nesto skroz drugo.
procitaj njegove postove
Dodato:
evo vidi sta covijek pita
|
Citat:
Originalno postovano od rolandx
Razlog tome može biti :
- Zaključane stavke u globalu ( lock) performans setings ili effect.... ne znam napamet kojih ima zaključavanja ali proveri,
- Ukoliko se dešava da kada izabereš sound u upper 1 nema efekta uopšte, proveriti u mixer-u effect send da li je pojačan na upper1.
|
Dakle odovorio sam u više postova. Ponoviću po ko zna koji put. Pitanje je glasilo: Da li će u normalnom režimu rada kada se promeni boja na upper1 ( sound) povući efekte koji su tom sound-u dodeljeni u ,,sound edit-u"?
Odgovor: Hoće, ukoliko je ispoštovano sledeće:
Ako se otključaju stavke u globalu ( lock) performans setings ili effect.... ne znam napamet kojih ima zaključavanja ali proveri, sve vezano za performans i effect mora biti otključano i naglasio sam da ću postaviti moja podešavanja čim budem mogao ukoliko ne možete da nađete koje stavke moraju biti otključane.
Ukoliko se dešava da kada izabereš sound u upper 1 nema efekta uopšte, proveriti u mixer-u effect send da li je pojačan na upper1.
Dakle može.