Citat:
Originalno postovano od rolandx
1. Reklamiraj i to. Pre toga uradi factory restore ( utility ) a najpre sacuvaj svoj set i proveri na fabrickim postavkama da li se isti problem javlja. Ukoliko se javlja, glupo je da im oprostiš... Jos jedan kolega je imao isti problem na pa500 ali kada ugasi njegove zvučnike. ...
2. Ostale banke ritmova učitavaj jedan ritam po jedan ritam. Može prepoznati sve ali sam raspored banaka nije isti, par stranica unazad napisao sam da je najkompatibilniji set učitan sa Pa1x ( pro) klavijature. Učita četiri stranice ritmova u jednoj banci i 80% seta se ne mora prepravljati, menjati drums, bass i ostalo... Radi sasvim solidno bez puno muke.
|
hvala na odgovoru provericu u kojim se situacijama pojavljuje to zavijenje iz zvucnika dali kada su iskljuceni ili zavisno ode sempla koji sviram posto je to stvarno sporadicno ne uvek nego povremeno se pojavljuje strasno me interesuje sta je razlog tome ucitat su fabricki set i izbrisati sve sempolove i onda pustiti da pa 600 radi neko vreme da vidim dali ce se to zavijanje pojaviti...pozdrav kolegama