Videti jedan post
Star 21.05.2013, 07:59   #5
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pa1x: Bolja izrada, bolje kuciste, mnoogo bolje dirke. Ima vokal harmonizer.. I nisam sigran da li ima kompletan sempler kao na pa800 ili samo sample player. Mislim da je to to sto se tice prednosti nad pa600.
Pa 600: veca kolicina RAM memorije (troduplo u odnosu na Pax1), sto verujem da treba, ali opet stoji od coveka do coveka. Ima ugradjen mp3 player (sa tempo change i transpose funkcijom) i sa vocal removerom koji ruku na srce ne radi nikako. Mislim da to moze da se ugradi i na Pa1x preko mp3 board. Veci i pregledniji touch screen sa brzim odzivom (u odnosu na pa1x) Jos jedna prednost pa600 je sto ima malo bogatije banke sounda i stilova samom tim sto je novija klavijatura, a takodje ima i style edit preuzet sa PA3x koji nije za bacanje. E da, zaboravio sam da kazem da je sam procesor kod pa600 mnogo jaci, tj. mnogo brze ucitava set nego Pa1x i ostale starije PA serije.

Uzmi u obzir i cenu polovnog dobro ocuvanog Pa1x koja je siguran sam veca od novog pa600.
Ovo ti je neki moj rezime, moguce da sam neke stvari izostavio a na tebi je da se resis sta ces.
Svirac bt (21.05.2013)

Loading...