Tako je Mile, cuda se pitaju po forumu, velika cuda, Sve se cesce pitam ima li uopste jos klasicnih pravih muzicara koji su ispekli zanat kako valja.
@shad0w
Ama momak, uradi onako kako sam napisao u postu ili onako kako je i proizvodjac instrumenta to zamislio i ne pokusavaj da pronadjes toplu vodu jer su je mnogi veliki mozgovi odavno pronasli. Ukljuci taj aranzer sa dva kabla na dva mono ulaza na kojima ces panoramu postaviti extremno suprotno, dakle na lijevo i na desno ili ukoliko mikser ima Stereo kanale ukljuci oba kabla sa aranzera u taj Stereo kanal. Sve efekte na tim kanalima miksera postavi na minimum. Kraj price. Solo klavijaturu, ako je imas, takodje ukljucuj na isti nacin (naravno ako ne pripada bas najstarijim generacijama pa ima nesto drugaciju strukturu), dakle u dva kanala ili jedan Stereo, a efekte koristi sa nje jer sumnjam da imas mikser koji raspolaze kvalitetnijim efektima nego sto su oni na samom instrumentu. U protivnom, naravno da ce biti bolje ako upotrijebis efekte sa miksera. Kako vidis nema tu mnogo filozofije ali ne iznenadjuje me ama bas nista vise i to od momenta kada sam saznao da cak i pojedini "ton majstori" (ko li im dade tu titulu) miksaju Gain potenciometrima umjesto Volume faderima. Kako vidis, svasta ima na ovom svijetu, pa me ni tvoja pitanja uopste ne zaprepascuju iako su prilicno neshvatljiva i nebulozna.
Promijenjeno od tranzit (28.05.2013 u 00:12 sati)
|