Probao Bk-9 sa nasim ritmovima i bojama. Jedva cekam da izadje zvanicna prezentacija. Jer ja nemogu da Vam prenesem utiske, ja sam pao na dupe. Terce, favourite, harmonike, super-natural tehnologija... Sve je vrhunski. Moram da napomenem da je ideja sa 2 ekrana apsolutno pravi pogodak, i da su ljudi iz Rolanda vrhunski odradili to... klavijatura je toliko laka za upotrebu, da cak i jedan korg moze da joj se sagne (nisam pristrasan vec realan). Uskoro stize update za Bk-9, sa potpuno novim semplovanim bojama harmonikama, i apsolutno svim bojama za nase trziste, sa sredjenim efektima (Znaci, ubodi flesh i direktno na svirku). Loop-ovi, auuu majko mila... U kombinaciji sa ritmovima zvuci apsolutno nestvarno dobro. Momci iz Rolanda rade posao za medalju, i sve pohvale za njih. Dirka je za nijansu slabija nego kod fantoma X i G, ali je za svaku pohvalu (meka, meka...uh). Ja sam odusevljen. Mislim da ce po ovom Rolandu biti pljuvanje kao i obicno, ali ce ga pljuvati ljudi koji ga nisu probali, neko ko proba ovu spravu, ima lovu, jednostavno nece odoleti, i nece joj naci apsolutno nijednu manu.
|