Ima... ihhiiihhhiiiiiii... ima koliko hoces toga. Ne znam da strikam, ne znam da vezem, ne znam da peglam, da perem veliki ves, ne znam da perem sudje, cak ne znam ni da ukljucim masinu za pranje vesa ili sudja... vidis, da ne znam osnovne i vrlo bitne stvari.
Je l' da, da bi bila ogromna sramota da ne znam svoj posao, posao od kojeg zivim... nije to nista posebno, samo sam konsekventan u onome sto radim. Tu ne trpim greske i neznanje, kod sebe pa onda i kod onih koji takodje zive od istog posla, kao sto ne trpim ni dezinformaciju ili poluznanje sa kojim se pojedinci razmecu. Poluznanje je vrlo opasno... najopasnije... bez obzira o kojem se domenu radilo. Poluznanje je odgovorno, izmedju ostalog i za velike svjetske katastrofe, pa i za ratove, na kraju krajeva. Poluznanje (ili 1/4 znanje ili...) koje se prezentira kao "veliko" znanje je u audio sektoru pogubno za kolege, kao i za one koji tek treba da dodju na scenu jer zive obasuti dezinformacijama koje ih garantovano vode na krivi put. Iz tog razloga uvijek ostro reagujem na svaku neistinu ili dezinformaciju, sto bi rekli, djonom. Kada nesto ne znam ili nisam potpuno siguran onda i ne pisem ili ako i napisem sto god, onda obavezno naglasim da nisam siguran. Bili bi daleko obavjesteniji i imali mnogo manje problema, da se i ostali na taj nacin ponasaju na ovom a i ostalim forumima, koji su u medjuvremenu postali, skoro osnovna literatura muzicara.
Promijenjeno od tranzit (08.06.2013 u 22:44 sati)
|