Tema: Ovakav Bass
Videti jedan post
Star 12.06.2013, 12:59   #32
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od nele1 Pokaži Post
Ace zamisli imas patent i tisi jedini pravi vlasnik,i sutra od jednom poseduju 100 taj tvoj patent
nema veze kakav je tvoj je,na to sam mislio na preprodaje neko kupi sempl pa preproda to ima samo kod nas,e sad razmisli malo,doduse ti i netraba da razmisljas imas pa500.
Ha .... pa i stvarno i ne treba da zamisljam, jer takav proizvod koji samo ja i jedan drugar imamo smo odradili sad nedavno u studio.
Ovo sa pa500 neznam sta ti trebalo da spominjes, al ako ti lakse ako si
U moji slucaj ja nisam ni pomislio o nikakvoj prodaji, pa evo jos nisam prikazao ni u demo snimci deo toga sto smo radili (valjda uskoro cu). Jasno je da cim prodas nesto vise nemozes ocekivati da ga samo ti imas, a inace ja apsolutno ne opravdavam kad neko prodaje nesto sto je tudje, sto je drug odradio... protivan sam toga. Idi tuzi ih preko suda. Nisi ni jedini ko je prosao kroz isto scenario ... imas i Radica i Dynamix i King Korg, pa vise je postalo ocekivana stvar.
Da se ne naljutis meni sad ... ja nikada nisam prodavao nista, na tvojoj sam strani ... al ovo sto ti se desava je sasvim ocekivana stvar koja se dogadja uveliko i sada... otvori oglase i eto ti ih ... jbg

Promijenjeno od Ace (12.06.2013 u 13:01 sati)
Ace je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post:
Iggy Prince (21.06.2013)