Videti jedan post
Star 18.06.2013, 19:56   #5
spale
Vredan član društva

spale's Avatar

Registrovan/a dana: 29.08.2006
Mjesto: Bačka Palanka
Godina: 55
Downloads: 1554
Uploads: 1
Rekao HVALA: 36
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: PA3x
Interesi: muzika
spale befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
spale pošalji poruku preko MSN messengera spale pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@acakasper
Ako si pod RELOAD mislio da nanovo ucitam "Musical resource" pomocu 5 FD i da vratim klavijaturu na fabricko stanje sto se tice style,performance i programa onda nije pomoglo.
U svakom slucaju hvala na trudu !

Posle ucitavanja 5FD,"gasenja" klavijature,ponovnog "paljenja" klavijature kao sto pise u tutorialu by Kristian opet se na fabrickoj banci br. 6 nalaze oni neki "USER" ritmovi koji su tu greskom upisani.
I dalje trazim pomoc......
Dodato:
Samo da napomenem da su nakon ucitavanja obrisani moji USER stylovi,performansi i boje.Samo je ova fabricka banka br.6 ostala sa onim greskom usnimljenim ritmovima....
Nadam se da je neko imao ovakav problem i da ga je uspesno resio.......
Dodato:
Evo sada sam probao jos nesto.
Nakon ubacivanja FD sa operativnim sistemom v 3.06 i startovanja klavijature sa pritisnutim FADE/OUT tasterom krene ucitavanje OS-a sa prethodnim brisanjem svega iz memorije.Kada se postupak zavrsio u klavijaturi nije bilo ni boja ni fabrickih ritmova ni USER ritmova ni performansa ALI NA BANCI 6 I DALJE STOJE POGRESNO UPISANI NEKI USER RITMOVI !!!!!
Zar ucitavanje OS-a na ovaj nacin ne brise sve iz klavijature !?? Help me....

Promijenjeno od spale (20.06.2013 u 16:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
spale je offline   Reply With Quote