Tema: pa900 Specs
Videti jedan post
Star 22.06.2013, 21:37   #2
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Hahahaha... zar ne primjecujes da se ponasas kao momcic kojem su rekli da mu je djevojka ruzna ? Nisam pljuvao po PA600 ali je to po mom skromnom misljenju malo skuplja igracka ili da bih zadovoljio tvoju potrebu za ispravnom terminologijom, malo skuplja igracka od muzickog instrumenta. Imam valjda pravo na svoje misljenje isto onoliko koliko i ti imas pravo na svoje. Dakle, da zaista zavrsimo sa tim jer zaista nisam ni htio dalju diskusiju na temu PA600 posto je ovo pogresno mjesto, a sto sam na kraju svog predhodnog posta i napisao. Medjutim ti ponovo potenciras diskusiju na istu temu i to vrlo agresivno. Smatram da za tim nemas ama bas nikakve potrebe. Samo sam dao svoje misljenje o par kilograma plastike i metala, nisam nikoga vrijedjao a tebe ponajmanje, pa bih te zamolio da se klonis slicnih komentara kao u predhodnom postu jer ni za to nemas nikakve potrebe posto mislim da je dosta neukusno na takav nacin, kako ti to radis, komentarisati neciji profil, odnosno kako ti pises "opis".

Promijenjeno od tranzit (22.06.2013 u 21:39 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote