Gdje to ja pisem "jedno a onda kazem da je crno ustvari bijelo" (inace ta konstrukcija recenice je totalno bez smisla). Posto sam ipak shvatio sta si htio ustvari da kazes, moj odgovor je da to nikada ne radim, a to vrlo rado mozes da provejris u preko 3.000 mojih postova ovdje... ama pazljivije citaj. Posve sigurno neces nigdje naci nista kontradiktorno. Niciju inteligenciju ne vrijedjam, ama se cini da ti imas posebnu zelju da po svaku cijenu udjes u nekakav verbalni duel. Nije mi samo jasno odakle takvo agresivno raspolozenje. Da te ipak malo smirim, ako procitas post iz kojeg si citirao taj dio, shvatices da se tada razgovaralo o cijeni PA900 a ne o kvalitetu PA900 i da nigdje nisam izjavio da je BK-9 bolji aranzer od PA900 jer nisam ni mogao, posto ovaj drugi nije jos ni izisao na trziste. Tek toliko o toj inteligenciji koju potezes bez ikakvog smisla i razloga, a i ta populizacija nije bas neko "oruzje" u diskusiji samnom, pa bi bilo dobro da je izbjegavas !!!!! Nego, jedan prijateljski savjet od mene: kada citas postove ili neku diskusiju, onda to radi pazljivije da ne bi dolazilo do ovakvih nesporazuma.
Promijenjeno od tranzit (25.06.2013 u 21:47 sati)
|