Evo mene. Prvo, to sto mi je ovakav nick ne mora da znaci da sam takav, naprotiv, jako sam miroljubiv decko
Tranzit, projekat iz cubesa ne mogu da ti posaljem jer ga vise nemam to je radjeno prosle godine jos izbrisao sam ga imam samo audio format koji i ti mozes da skines isto...pre mesec dana sam radio reinstalaciju sistema tako da upravo sada instaliram sf pa cu pokusati kasnije nesto da snimim. Velika je razlika kad neko pusti midi fajl (citaj, tudji) i kad neko snimi matricu (citaj, samostalno). E sad vi se ocigledno pravite ludi tako da ne vredi vise o tome raspravljati, znam ja da se ovaj forum zove Yu - midi, al to ne znaci da treba da se pustaju midi fajlovi ahahaha (malo sale nije na odmet).
Neso, sad me zabrinjavas? Nije valjda da si pomislio da sam u trenutku, tj odjednom mogao da odsviram i bas kontru, prvu harmoniku, zatim tercu, tepih i elemente bubnja???

) Pa naravno da cu to da nasnimim, jer nemam 5 pari ruku...videcu kasnije u toku dana da postavim jos neki snimak, napominjem da nisam neki majstor sto se tice snimaka i verovatno ce biti loseg kvaliteta al ne prezentiram umece snimanja vec umece sviranja