Tema: pa900 Specs
Videti jedan post
Star 01.07.2013, 11:31   #2
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Omladinac,slazem se ja sa tobom da sve to treba, i da treba da bude dobar saund ako ima neki standard po kom bi se moglo to odredjivati(sem uha),verovatno da ima,no ja ne ulazim u te stvari jer se ne razumem,ima ko zna,ja sam malo pre napisao samo iz tog razloga sto mnogi nasi muzicari se hvataju za po meni nebitne stvari(po pitanju saunda) upravo na tom Pa900,pocevsi od boje,kucista,izgleda potenciometara a malo njih se drzi sustine kvaliteta,iako znam da kvalitet je u stvari celi sklop vise stvari.
I ja sam naravno za naprednu tehnologihu,da nisam nebi ni svirao na aranzer,ali ipak mislim da tehnologija ide suvise brzo i daleko brze nego se nasa muzika razvija,pa samim tim i pracenje nje kao takve mislim da je gubljenje vremena u velikoj vecini.
Mozda gresim ali na kraju nije ni bitno.
Dodato:
Jos da dodam,ne samo da se slazem da treba da nam se ponudi kvalitet i da trenutno nije to slucaj kod nas uopste,ali zato sam i rekao da smo u "njihovim" rukama hteli mi to ili ne,mozemo se otimati ili ja mislim da je to pisanju u buru u najvecoj meri.
Dakle slazem se u potunosti sa tobom da za moje pare hocu da kupim sta je hocu.

Promijenjeno od VUNIMRAV (01.07.2013 u 11:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote