Ajd nek mi dadu prosjećnu plaću u KORG-u Osimo (oko 3 soma €) i ja ću im odavde svaki mjesec izdizajnirati najmanje 5 vrhunskih designa za aranžere (bez imalo pretjerivanja), a i navest ću im što da stave i koliko čega da stave u aranžer (za ove prostore) i još će debelo zaraditi.
Ili neka plate kao vanjskom suradniku svaki uspješan design s samo 1% od ukupne prodaje i ja ću biti zadovoljan.
Pričao sam s kolegama koji sviraju Pa3X-a.
Kažete da je bolje kupiti za te pare polovan Pa3X nego novi Pa900. Eeee, sad je stvar u tome što su obojica rekla (kad su vidjeli za što traže 2.300 €) da neće spustiti svojim Pa3X-ima ni € ako će se ova kanta prodavati po toj cjeni.

E mislim da je sada KORG poje(b)o magarca a ne vuk.
Dodato:
Ispričavam se moderatorima na dodatku ...
Mislim da je najbolje (ne samo kod KORG-a) da bojkotiramo službene distributere i prodavaonice i da ne kupujemo preskupe aranžere tako dugo dok ima cijena ne padne na cijenu koju stvarno zaslužuju.
Nemojte sad replicirati da smo premalo tržište i da ne ovise o nama. Ovise oni o profitu koje i dealeri donesu (JER DOBIVADU DEBELU MARŽU), ali kad im Sky ili KORG Hr zacvile da se roba ne prodaje mislim da će i tekako davati robu ispod cijene samo da isprazne lager. Tako su sad smanjili cijenu i Pa800, jer ih je Pa600 zahebo do bola.