Videti jedan post
Star 02.07.2013, 01:48   #12
harepa50
Banovan!

Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
harepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblick
Standard

Jako dobra kutija, u odnosu na Art325A ista snaga, isto sve, (za komponente ne znam jer ih nisam otvarao), obje su 400W, 15" bass, 2" visokotonac, samo što 425 ima DSP i samim tim bi trebala biti zvučno malo bolja, 325A fast limiter, 425A soft limiter, u suštini jako su slične, 425 je malo "upgrade verzija". Cijena nove jedne kutije RCF ART425A kreće se blizu 1000 eura, pa uporedi.

FBT Maxx6 je također odlična i izdržljiva kutija. E sad...koliko znam, u nju stavljaju B&C drajvere i zvučnike, a B&C inače ima jako tvrd sound, a takav su i dojam Maxx kutije ostavile na mene, bez obzira na jako veliku snagu i izdržljivost. Za razliku od Maxx-a, RCF ima puno topliji, širi i puniji sound. Neko će reći da je stvar ukusa, ali to je razlika koja je jako osjetna između te dvije kutije. Što se tiče skidanja limitera, ja to ne bih radio, ali znam za slučajeve gdje su skinuti i nije bilo problema, ali opet, kad već ima limiter nek stoji, pojačalo će ti biti zahvalno. Ako se ipak odlučiš na skidanje limitera, sretno i čuvaj se peakova.

Pozdrav,
Šerpa
harepa50 je offline   Reply With Quote