Tema: Roland BK-5
Videti jedan post
Star 09.07.2013, 23:56   #6
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ne razumem,ti bi da ti ja tumacim ono sto sam napisao.Citaj pazljivije postove i dobices odgovor i za ono sto si pitao u vezi Bobana gde je preterao i tebi sam takodje napisao sve u proslom postu.Ako ti nije nesto jasno onda ti nadji nekog drugog ko ce ti rastumaciti moj predhodni post.I dalje ne pises nista o Rolandu BK 5 vec diskutujes bez razloga o mojoj i Bobanovoj diskusiji.Evo ponovicu ti:Svako ovde pise u svoje ime a ne u ime drugih.Ja uvek iznosim samo svoje misljenje,ne mogu nicije tudje misljenje da iznosim,to ne bi bilo lepo a ni relevantno.Opet cu da napisem ko mi veruje hvala na poverenju,ko mi neveruje opet lepo.

Ako ti sada nije jasno sta sam hteo da kazem onda stvarno ne znam kako da ti objasnim.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od ЂолеПФК Pokaži Post
Dokaz u mojim demo snimcima kada sam postavio ,,midi fajl", pa sam napravljen budalom. Da nisam dobio mnoštvo poruka od iskusnih kolega koji su redovni članovi i sam bih poverovao u to.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2
Djole,nesto se ne secam da se neko javno obratio u tvojo temi i da je potvrdio da si ti u pravu.Drugo,nemoj da mesas babe i zabe.Mene uho nikada nije prevarilo i taj izraz sam napisao za ton jednog dobrog benda kako treba da zvuci i da se to stopribliznije tako namesti na klavijaturi.E sad da li si ti svirao ili nisi to je vec tvoja stvar a i ako sam pogresio i nisam bio u pravu onda je to stvarno licilo na jako jako lose odradjen midi fajl.Ako se ne varam ja mislim da sam ti se izvinio sa recima da ti se izvinjavam ako nisam u pravu.Davno je bilo pa se bas ne secam najbolje.

Promijenjeno od nesaband (10.07.2013 u 00:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
nesaband je offline   Reply With Quote