Citat:
Originalno postovano od Boban010
Ovo je dovoljno da se tvoje misljenje smatra irelevantnim ili da se okarakterise kao "samo tvoje misljenje" jer ono sto cujemo ili kako cujemo velikim delom potpada pod "stvar ukusa".Dakle nije lose da ubuduce naglasis da je to tvoje licno misljenje sto samo po sebi podrazumeva da se moze ali i ne mora uzimati u obzir.
.
|
Evo najzad da se javio Boban pa mogu da napisem u cemu je preterao.Bobane,ja uvek pisem u svoje ime i kometarisem ono sto ja cujem a ne neko drugi.Mislim da je to sasvim normalno. Tvoj stav da moje pisanje moze da se okarakterise "samo kao moje misljenje" i da je irelevantno je po meni provokacija.Ne znam zasto tako pises.ja nikoga nisam nikada ubedjivao da je Roland BK 5 najbolja klavijatura.Ja sam samo imao prilike uzivo vise puta da uporedim PA-800 i BK 5 i o tome sam vec pisao,da se ne ponavljam.Znas i sam kakav je moj sisitem sredjivanja klavijature i zasto sam sa GW-8 presao na BK-5.Pisao sam i o tome koje su prednosti BK 5 u odnosu na GW8.Ko hoce moze i to da procita.
Tehnicke podatke i karakteristike nekih klavijatura i takva uporedjenja nisam nikada iznosio sa moje strane gledista.To sam uvek ostavljao drugima da komentarisu koji vise znaju od mene kao sto si ti Tranzit i jos po neke kolege sa foruma.
Vidim ja da se ovde na forumu cesto vode ovakve rasprave koje sluze za uzdizanje nekog instrumenta u nebesa a nekog instrumenta da se pokopa u zemlju.Mene se to ne dotice,posto ja imam svoje izgradjeno misljenje.Kada neka druga marka napravi aranzer koji bi bio po mom ukusu i da je pristojna cena preci cu na taj instrument ali se to verovatno nece dogoditi u skorije vreme.
Za sada BK-5 zadovoljava sve
moje potrebe i necu ga menjati dok se ne pojavi nesto slicno a bolje.
@Yamahapassion Pogresno si razumeo Bobana,GW8 nema terce a sto se tice portamenta to je u pravu,ali te nisam slagao da BK5 ima potramento.
@mladenkom drugi put budi malo strpljiviji i neupadaj u tudje diskusije pa onda nece dolaziti do ovakve rasprave koju smo vodili sinoc.