Opet ti po kolegi tranzitu i opet ti, da se kao "ne ljuti tranzit". Da li sam bitan u kritici ili ne, milsim da ce na to odgovor dati kompetentne kolege sa foruma. Opet si vrlo lican i tvoje pisanje polako ali sigurno prelazi u vrijiedjanje. Ja tebe nigdje nisam uvrijedio i nisam napisao "da nisi bitan u kritici". Zar stvarno ne primjecujes da nije uredu nacin na koji pises. Ne ponasam se kao Napoleon, niti mi je to nacin na koji korespondiram. Nemam, ama bas nikakvih "finti". Ako neko nesto ne razumije i ne zna, onda mu to direktno i kazem. Ne napadam, nije ovo rat, samo ne tapsem po ramenu koga god stignem, samo da bih mu se strasno dopao !!!! Ono sto valja pohvalim bez ikakvog suzdrzavanja, ono sto ne valja isto tako kudim ali nikada ljude, nego njihov rad. Za razliku od tebe. To je sva filozofija oko mog nastupa na forumu, a evidentno je, da ti nisi kako valja ispratio redoslijed postova u temi, pa si se bezrazlozno okomio na moj post mada uopste nije bio upucen tebi. To je bila sva filozofija tvog nastupa u ovoj temi. Bilo bi veoma dobro kada bi prestao sa tim jer ovo moze da dodje do nezeljenih dimenzija. Ti meni uopste ne smetas, ni kao clan foruma, ni kao muzicar a ni kao covjek. Bio bi red da i ti na taj nacin postupas prema meni.
Promijenjeno od tranzit (11.07.2013 u 16:49 sati)
|