Citat:
Originalno postovano od yamahapassion
@tranzit: moram mali off topic, primetio sam da u zadnje vreme u dosta postova savetujes premlacivanje, lomljenje, motke i druge namenske rekvizite, sto mi ne ide bas uz tvoju licnost.... jel to iz nekog licnog iskustva, ili zamor materijala? ne bi bio na odmet jedan godisnji, ha 
|
Imas ti dosta prava sa tim "zamorom materijala", kao i sa neophodnim godisnjim, koji cu ove godine izgleda morati da zaobidjem, ama ima i druga strana medalje, bez obzira koliko to islo ili ne islo uz moju locnost. Ta bagra koju kolege ovdje pominju je kao kuga koju treba zatrti u korijenu. Takvi Clipovi me povremeno podsjete na sav pogrom koji ti ljudi u sustini svojim "radom" i uposte bitisanjem, cine i koliko pravih i velikih muzicara, koji su ulozili sav svoj zivot u muziku, sjedi bez posla, a sa dvoje-troje djece na ledjima. I sad reci ti meni je l' to jedan normalan covjek ne bi trebalo da umlati ili... ??? Naravno, shvati ovo potpuno figurativno jer nisam nasilan covjek. Samo reagujem bezkompromisno na ovakvu gamad i nista vise. Posto im zakon, cini se, gleda kroz prste ili bolje receno, zakon je totalno corav no to oko, bar mi na forumu mozemo da osudimo te ljigavce najzesce sto mozemo, pa makar to bilo i figurativno.