Gile...Prije ovog posta što si ga postavio,trebo si da pogledaš na forumu prijašnje teme...kao prvo Semoplovi se ne učitavaju na disk ili na karticu već u RAM...Iz RAM-a klaviatura upotrebljava boje...Drugo,kad ugasiš klaviaturu,RAM se isprazni i moraš ponovo učitavati pa nije važan koji bilo medij...treće NEMOGUĆE je imati sempler a da mu ne moraš učitavati semplove,jedino je to moguće kod SSD-ja (Solid State Disk)...treće Apsolutno ne možeš ugraditi disk u TR,jedina je mogućnost kupovina EXB-SCSI pa tek onda neka skupa prerada da bi ga priklopio,a i pitanje je koliko prostora ima TR u sebi pošto je Manju od Classica,a drugo nemaš potrebnog napona da bi ga mogo priklopiti pošto radi kao LE na vanjski adapter...ja u Classicu imam HDD ali samo zato da ne moram nositi vanjski SCSI medij za učitavanje,imam i unutrašnji Power Supply tako da sam preradio i napon za napajanje HDD-a...Inače Učitavanje sa kartice je skoro ista stvar...Eto toliko za informacije...Pozrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|