Videti jedan post
Star 31.07.2013, 02:39   #42
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Bokic Pokaži Post
Proverio,
Sad je jacina konstantna, i to je upravo taj jaci level koji se greskom javljao. Bitni je da je konstantan, samo cu smanjiti kompletan Drum i to je to. Super.
Nego su sad promenjeni obrtaji akorada u Clean Guitar, a i nestala mi je Mega Clean Guitar i Distorsion. Jel to tako mora ili mogu da vratim ?
I ako nije primenjena matematika ili naucna fantastika, sta je problam i kako ga resiti ?
Pisao sam ti da su bile u pitanju duple komande. Imas ih jos i to metar ali sam ja uklonio one za Drum trake i to samo one vezane za Level. Mozes da vratis i Mega Voices, samo ih pozovi na te trake gdje nedostaju a nestali su jer sam u editovanju zaboravio da promijenim standard editora na Tyros 2, vec je ostao na XG, pa su Mega Voices zamijenjeni normalnim. Znaci, samo ih upisi umjesto onih koji stoje i sve ce biti uredu. Sto ti stoji taj glasniji Drum, nisam znao koji ti treba pa sam ostavio onaj koji je bio prvi ubiljezen.
Nije nikakva visa matematika niti metafizika hahahahaha... radi se samo o ogromnoj prednosti editiranja Styleova putem softvera, naspram tog jadnog i bijednog editora u samom instrumentu. Imaj na umu da uopste nisam imao Tyros 2 kada sam ispravljao taj Style, niti sam mogao da cujem kako ce to biti na njemu, a ipak sam ga ispravio. To ti govori kolika je moc softverskog editiranja.
tranzit je offline   Reply With Quote