Zeljko,ti si me jedini zgleda shvatio kako treba

.Sama tema kao tema je po meni otisla mnogo u sirinu i ja sam se direktno obratio tranzitu i nikome vise.Niti sam ucestvovao u diskusiji oko DJ-ejeva niti me to interesuje.Samo sam coveku napisao da trosi bezpotrebno svoju energiju.@Djoleta niti sam spomenuo niti sam ikoga prozivao niti provocirao.
@Milane,ne vidim nijedan razlog da mi ti niti bilo ko ovde na forumu drzi bilo kakvo predavanje ni o cemu pa ni o lepom ponasanju.Sto se tice godina ovde smo svi ravnopravni na forumu bez obzira ko koliko ima godina i ko koliko ima iskustva.Niti sam te na bilo koji nacin prozvao niti pomenuo pa smatram da je tvoje predavanje koje si pokusao da mi odrzis sasvim bespotrebno.
Da li je nesto za BAN ili ne o tome ima ko odlucuje ovde na forumu.Zato bih molio clanove koji ne razumeju moj nacin konverzaije da ni ne ulaze u neku raspravu sa mnom jel to stvarno nije potrebno.Jednostavno ja sam navikao da se ljudima direktno obracam(u ovom slucaju kolegi Tranzitu) i vodim samo direktnu konverzaciju i ne citam nista izmedju redova kao sto to vi radite.
Toliko od mene
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od sale_band
WTF??
Po cenu 100 kg banana moram da jednom za svagda kažem da mi je pun kofer ovakvog skrnavljenja imena srpskog jezika.
Nije nam to privatna svojina pa da ga tek tako malterisemo.
Ako će neko da se ljuti zato što govorim i pišem srpski jezik, pa nek se ljuti koliko god hoće. I ja se ljutim na ovakve nakaradne nazive.
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2
|
Sale ja se samo ponasam u skladu sa pravinikom foruma i nista vise od toga.Moje i tvoje misljenje u ovom slucaju niti je tema niti nasa stvar.To je vec neka druga tema.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od nesaband
.........
Ovde na forum uglavnom dolaze grebatori(svaka cast pojedincima,ali malo ih je) koji bi sve na gotovo da dobiju,bez toga da uloze malo i svog truda.Znam da ce se mnogi uvrediti zbog ovog posta ali to je moje iskreno misljenje.
|
@Zeljko,pretpostavljam da je razlog napada na mene od strane nekih clanova foruma ovih par recenica koje sam napisao.Ali ja tako mislim i to niko ne moze da mi zabrani.