Videti jedan post
Star 07.08.2013, 19:40   #32
Amater_svirac
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 25.08.2012
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
Amater_svirac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard vidi ovako tranzit

tranzit, uz duzno postovanje i izvinjenje tvojim godinama i struci, nisi mi ni u jednom tvom pisaniju stavio do znanja da osudjujes pusenje, izvini, sem prve recenice ja to nisam uspeo da vidim. Sve sto si napisao je vezano za kolektivnu paranoju koja vrlo lepo uspeva i buja na prostorima Srbije, BIH... "farmacetustka mafija" itd... a jel, a sta cemo sa "dufanskom mafijem". Jel to neko izmislio takodje. Meni nije zao tebe kao pusaca, sam si odabrao, ali ima ovde sijaset "siljokurana" koji ce da se povedu za tvojom "medicinskom strukom" i prihvate tvoje opravdavanje cigareta. A jos si i psiholog, sto znaci da ti struka dozvoljava da saslusas ljude, kazes svoje misljenje a oni, videvsi u tebi kvalifikovano lice, prihvate to sto ces im reci. A ti im kazes "stetni su dodaci cigaretama"... dobro, jedan ovde je poceo da pusi "zdrave cigare", tj zavija domaci duvan, mozda zato sto mu je "drug" psiholog" tranzit rekao da su cigarete sa aromom stetne.

Jednako kako sam ja prevideo nesto sto si ti napisao, prevideo si i ti... kada sam govorio o alkoholu, pomenuo sam jednu casicu ili casu dnevno (casicu zestine, a casu vina) koji i te kako mogu pozitivno da uticu na organizam, ali to nije slucaj sa jednom cigaretom. Niko, naravno, ne moze da te spreci da se "usikas" ako ti to hoces, jel tako, niko ne moze da te spreci da popijes kutiju bensendina odjednom ako hoces, niti da pusis 5 pakli dnevno... pa mozes i da popijes i kantu vode i da umres od "trovanja vodom" zar ne... ali verovatno si bio pogodjen sto sam te prozvao pa u svojoj brzopletosti da mi "odgovoris" sto pre :-).

Nego srecom, psihologija ti je sekundarno zanimanje, manje ljudi ces da unesrecim pogresnim savetima nego sto mozes da usrecis "svirkom", mada sad i ova "mlatimudijalna" sredstva daju vama "psiholozima" (obrati paznju na navodnike :-)) da objasnite "pravo" stanje stvari o pusenju :-).
Dodato:
Dodato

Sale, zasto spavat, pa tek je dan poceo, kod mene jos uvek nije 2:00PM :-).

Zabava tek pocinje :-)

Promijenjeno od Amater_svirac (07.08.2013 u 19:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Amater_svirac je offline