Videti jedan post
Star 08.08.2013, 02:09   #80
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

A meni iskustvo zaista govori da ti nisi sposoban da diskutujes jer si sklon prebrzom kreiranju sopstvenih i karikiranih predstava o ljudima koje uopste ne poznajes. Zar ne primjecujes da se sve vrijeme vise baziras na moju licnost nego na temu. Zaista imam sve te podatke "na vrh malog prsta", a sto se to tebi cini nevjerovatnim, taj problem vec moras rijesiti sam sa sobom a ne degradirajuci i vrijedjajuci mene. Tvoje nepoznavanje materije, a istovremeno silna zelja za diskusijom su vec tipicni oblik koji je poznata kategorija u psihologiji, tako da me tvoj nastup uopste ne iznenadjuje ali to jos uvijek ne znaci da cu ga tolerisati. Nisam nikakav pobornik "zavjerenickih teorija", naprotiv samo sam puki i ruralni realista. Medjutim, trebalo bi da se zapitas, a na osnovu tvog dosadasnjeg pisanja, da li zapravo ti pripadas toj kasti ili klasi ljudi. Nisi sebi uzeo dovoljno vremena pa prelistao ovaj forum i procitao bar pokoji post od ovih silnih hiljada koje sam napisao, mozda bi stekao daleko realniju sliku o meni. Prerano, ishitreno, nadmeno i uvredljivo donosis sasvim pogresne zakljucke o ljudima. Da ova diskusija ne bi presla u vrlo nezgodno vrijedjanje jer si sa tim vec poceo, bilo bi dobro da sa njom prekinemo jer nema potrebe da to za nekoga od nas dvojice bude na kraju i neprijatno i bolno.

Promijenjeno od tranzit (08.08.2013 u 02:11 sati)
tranzit je offline