Sta ti pises uopste i odakle ti upade ? Gdje i kada tvrdim da sve znam ? Citiraj me. Kakav hor ti pominjes, kakve samplove i kakvu Ivanu Selakov. Sasvim mi je jasno da malo razumijes od svega onoga sto pisem ali to nikako ne pravda ovakav nastup prema meni. Gdje si ti zalutao ? Tesko ti je izgleda da shvatis da ima ljudi koji su se malo vise potrudili u zivotu i stekli nesto sire znanje. Imas cini se velikih problema sa autoritetima a i sa kompleksima !!! Ko tebi daje pravo da meni odredjujes da li cu da pisem ili necu da pisem, a pogotovo sta cu da pisem ? Sta ti uopsate znas i mozes, da bi se tako ponasao ? Ostavi pusenje i duhan po strani jer ovdje direktno napadas na mene kao licnost, a da ti nigdje i nista nisam skrivio. Za tebe je sve ono sto ja pisem sigurno veoma komplikovano ali to ne znaci da treba na ovaj nacin da vrijedjas i ophodis se na forumu kao slon u staklarskoj radnji. Ti nisi sposoban da bilo koga branis i izigravas mu advokata jer ti to ne dozvoljava nivo kulture i obrazovanja. Mozes samo da nastetis tome na ciju stranu stajes. Zasto uopste napadas na mene tim tonom i zasto me vrijedjas ? Ukoliko administracija nesto ne uradi radi ovakvog tvog nastupa misdlim da mi zaista nije mjesto na forumu gdje takvi tipovi kao ti mogu da pljiju po svemu sto ne razumiju i sto im se ne dopada. Ti si momak veoma pogubljen, treba veliki napor uloziti da se nadjes i skupis na jedno mjesto.
|