Videti jedan post
Star 15.08.2013, 19:22   #16
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Najlakse ces to odraditi u nekom softverskom sample editoru (WaveLab, Sound Forge...) a mozes i u samom Genesysu jer on ima odlican sample editor, s tim da uvodis jedan po jedan sample a ne kompletan multisample. Ima jos jedan problem, a to je da ces morati ponovo da Loopujes samplove jer kada ih skratis ce i Loop koji je sada odredjen, biti neupotrebljiv posto je vjerovatno, taj koji je pravio harmoniku odrezao ostatak sampla poslije Loopa da bi ustedio na RAMu. Kako god, neces moci da izbjegnes pojedinacno uvodjenje samplova. To Loopovanje je poveci posao ukoliko nisi do sada radio sa tim, a nije uopste jednostavan. Ukoliko je to sve ipak malo previse za tebe, podigni taj materijal na neki server i napisi mi ovdje Link, da ti to na brzinu odradim, posto ionako imam trenutno pauzu. Posalji mi u kurzweilovom formatu (da li je uopste dobro konvertovan iz Tritonovog formata, to ces moci da vidis tek kada uvedes harmoniku u Genesys).
Dodato:
Pogledaj e-mail, poslao sam ti skracene i ponovo Loopovane samplove. opet u Kurzweilovom formatu, tako da je sada file ispod 900kb.

Promijenjeno od tranzit (15.08.2013 u 20:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
tranzit je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post:
Va-7 (15.08.2013)