Videti jedan post
Star 15.08.2013, 23:08   #18
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Greska je sigurno u procesu uvodjenja. Samplove sam preslusao pri obradi i radi se o kvalitetnim samplovima kod kojih su precizno uradjene Loop tacke. Ni do samih samplova nije jer je sve u najboljem redu i sa njihovim parametrima. Nesto bih ti predlozio, da uvedes ipak te samplove jedan po jedan u Genesys i sam ih poslazes u jedan Multisample, odnosno sound. Ukoliko ne znas ili nemas odgovarajuci alat za eksportovanje pojedinacnih samplova iz Multisampla, mogu ti to uraditi i poslati. Samplovima cu ostaviti i Loopove, tako da neces imati nikakvog posla oko editinga samih samplova, a napisacu ti i raspon svakog sampla na klavijaturi, tako da ih mozes postaviti kako je to i u ovom Multisamplu.
Dodato:
Poslao sam ti pojedinacne samplove te harmonike na e-mail da ih uvedes jedan po jedan. Tu i jeste u sustini problem jer sve vrijeme pokusavas da uvedes kompletan Multisampl na nacin kako se uvode samplovi.

Promijenjeno od tranzit (15.08.2013 u 23:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
tranzit je offline   Reply With Quote