Videti jedan post
Star 23.08.2013, 20:18   #73
sinisa35
Drugar foruma

sinisa35's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2006
Mjesto: banjaluka
Downloads: 790
Uploads: 32
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: klavijatura,harmonika,gitara
Interesi: racunari,studija,audio programi,vst,itd itd
sinisa35 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Dobra tema i svakako dobra odluka.U principu najidealnije bi bilo da pravo na download imaju ljudi koji sami prave setove i boje i postavljaju ih ovdje.Ali nismo babe vracare da znamo ko je ko naravno i onda je vrlo tesko naci pravu mjeru nacin arsin po kojem se voditi kada su u pitanju te privilegije.Vjerujem i da su i moderatori motali po glavama kako bi bilo najbolje da se to rijesi.Ne mozes sad sve zabraniti a ne mozes ni dopustiti mac sa dvije ostrice :-) Jesam skidao naravno ali kad sam kupio kurzweil posto je vrlo malo kvalitetnih stvari za njega skidao sam kmp najvise i onda pretvarao u wave svaki ksf i ubacivao mapirao muku mucio godinu i vise dana samo za sebe i svoje potrebe.I naravno za to sto mi je bio omogucen download pokusavam se oduziti i postavljam sve sto imam u svom k 2661 nazad na Yu-MIDI U KRZ formatu da pomognem ljudima koji imaju kurzweil.ne znam zasto mi je ukinut download jer kad god pokusavam bilo sta skinuti kaze mi da sam prekoracio dnevni limit a recimo taj dan prvi put usao na sajt,(a uredno mi doda u broju downloada jos jedan kao da sam ga skinuo)mada mi i nije toliko bitno ne kukam :-).samo me zanima zasto.ovo sto stavljam upload ne radim zaista iz bilo kakve namjere da dobijem neki veci status itd.Sto se tice postova nemam ih nesto puno jer necu pisati o aranzerima kad nikad u zivotu nisam imao niti cu ikad na tome ''zasvirati''.A za krz i nema puno piskaranja gdje bi se ukljucio korisno i dao savjet.Zao mi je sto je malo zamrla tema o tehnici sviranja tu bi imao dosta stvari da pisem i pomognem kolegama oko tehnike trilera zgloba itd itd. puno pozdrava iz Banjaluke .Sinisa

Promijenjeno od sinisa35 (23.08.2013 u 20:20 sati)
sinisa35 je offline   Reply With Quote