Problem s Win 7 professional 64-bit
Pozdrav!
Imam na kompu instaliran navedeni OS i imam problema s njime. Nakon svježe instalacije dugo je bilo sve ok pa ne sumljam na konfiguraciju i komponente jer se ništa nije mijenjalo svo to vrijeme a to potvrđuje i podatak da se isto dešava na još nekoliko računala s instaliranim istim OS-om. Stvar izgleda tako da kad odem od kompa i ostavim ga tako u "leru" i vratim se za sat vremena (stvar se desi vjerojatno i ranije), mrdnem miša i pojavi se onakav kakvim sam ga ostavio, još mi malo da mrdat miša par sekundi i onda stane. Reset je tada jedino riješenje jer druge nema. Sleep je isključen,ne gase se ni diskovi već radi non-stop,isto je i kad je sve uključeno i sve je bilo super do neki dan.
Jedini izlaz zasada sam našao u tome da kad idem i ostavljam komp da radi, ostavim uključen npr Winamp da svira nešto i stavim ga na "mute" da ga se ne čuje i onda je sve 5 jer ga Winamp zabavlja da ne stoji u "leru". Vratim se,mrdnem miša,ugasim Winamp i idem dalje. Ugasim li sve programe i ostavim ga tako,na povratku kad ga probudim mišem on se uredno smrzne. Koji mu je vrag? Instalirao sam juler i SP1 pa javim ako pomogne...
|