Tema: pa900 Specs
Videti jedan post
Star 03.09.2013, 14:07   #6
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Vidim da si otvorio novu temu. Mislim da nema potrebe, i ovde će ti kolege preneti utiske. Kao prvo po mom skromnom mišljenju si malo neozbiljan. Želiš da naručiš nešto i platiš 1700 evra, što nikada nisi probao niti video šta kupuješ ( isprobao). Kupuješ kao da je u pitanju 10 evra... ako je tako mislim da naše mišljenje tu neće nešto puno promeniti. Mišljenje ti može pomoći eventualno da se zaintresuješ da odeš i pogledaš ono šta želiš da kupiš. Može ti neko napisati i da je užas ili da je vrhunska i ti ćeš ga poslušati? Svako ima svoje mišljenje iza kog stoji. Ukoliko iz dosadašnjih postova nisi uspeo da stekneš utisak o kvalitetu spram cene ( funkcionalnost i upotrebljivost ), nećeš ni sa još stotinu postova. Dirka nekome može biti odlična ( s tim da za bolje i ne zna) ili užasna ( ukoliko je radio na boljim dirkama). Po meni je recimo dirka na PSR9000 Pro bolja od Pa2xPro. Stojim iza toga. To je moje mišljenje. Tako je i sa Pa900. Moj ti je savet da za sada zaobiđeš tu klavijaturu ili malo sačekaš i dobro razmisliš. Ako se ipak odlučiš , uporedi Pa600 i Pa900 i pogledaj šta dobijaš više a koliko novca pravi njihovu razliku. Na Pa900 nije odvojen FILL već je auto fill, synchro start i stop na jednom tasteru.... meni to smeta više nego ostalo , što su odradili tek da prođe u nekoj klasi Pa800... Razmisli, pre svega probaj, testiraj....
Dodato:
.
.
.
Ne mogu da ne dodam ( jače je od mene), za taj novac bih BEZ RAZMIŠLJANJA kupio korg Pa2xPro polovan. Bio bih srećan kao mali

(Sa Pa900 mislim da će biti: ... Ti oduševljen , komšije presrećne a nakon par meseci
... mala pošalica )

Promijenjeno od rolandx (03.09.2013 u 14:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
rolandx je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio rolandx za ovaj koristan post:
mladen.lav (03.09.2013)