Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.09.2010
Mjesto: Brezicani, Schwäbisch Hall
Godina: 38
Downloads: 231
Uploads: 11
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA1000 / VoiceLive
Interesi: Muzika, Film, Sport
|
Ja nerazumijem zasto mislis da je skupa ta klavijatura sa obzirom sta nudi.....????
Evo npr kada je izasao pa800 sjecam se toga nisam bio clan ovog foruma, ali sam citao svi su ga pljuvali ovo, ono i kasnije je postao hit. Npr kada je izasao pa800 cjena mu je bila oko 2200€ nije imao mp3 plocu nije imao Video izlaz nije imao hardisk i sve su to bile opcije koje bi izasle oko 600€
imao je samo 64mb RAM-a
Video izlaz 200€
mp3 ploca 300€
Hdd kit 100€
Znaci pa800 bi kostao oko 2800€ sa opremom od sadasnjeg pa900 koji kosta 1800€ a ima to sve. Naravno taj mp3 Video izlaz ne treba nama balkancima ali eto npr
Tipka na pa800 nije neka kvalitetna kao npr sto je na pa1x ili x seriji. Ljudi koji su je koristili, a znam ich dosta po bosni stavljali su tegove itd..... Da je ton mocan kod pa900 nemozemo poricati ima Video u YouTube gde ga porede sa pa3x sto se tice masnoce zvuka ne odmice daleko od pa3x a jeftiniji je za 1300€. Ako se sjecas kada je izasao pa3x ljudi su ga ispljuvali zestoko pa je sad naj aranzer. Meni je pa800 extra kljava i dovoljna za sve samo sto bio kupio sad za iste pare pa800 star 5 godina kada se nudi novo naprednije. Ja sam samo ovde pitao za kvalitet jel aluminijum plastika tipka je slicna npr pa800 itd... al hvala ti puno vidim da se ti jedino i Trudis da mi pomognes
|