@nesaband
GW8 koristim,kad zagusti na sve moguce nacine:favorite performanse,favorite tones,numericko biranje,tocak,lock taster i zbog toga kazem najjednostavniji nacin je uz pomoc Favorite performanse(kod GW8 ova opcija osim boje belezi i ritam).O tome zasto ne BK serija pisao sam dosta i u temi o BK5 i u temi o BK9 pa ne bi da se ponavaljam.Mogao bi da se naviknem jer sam slican sistem rada imao i na exr e2 ali to bi za mene bio korak unazad.
@branoy
Sto se tice zvuka neces pogresiti ni sa BK5 ni sa BK9 iako je BK5 daleko siromasniji bojama,a tek ce biti jos siromasniji posle novog seta boja koji ce BK9 da dobije.
NAJVAZNIJE o cemu trebas voditi racuna je njihova upotrebna vrednost,to jest da li ce biti bliski tvom sistemu rada(nacin biranja boja i ritmova).Nemoj da te zavaraju recima ima ovo,ima ono,nego probaj,zamisli sebe u realnoj situaciji pa pokusaj tim nacinom koji ti preporucuju da biras boje i ritmove.Ako ti bude odgovarao sistem rada nema ni jednog razloga da ne kupis BK9 pa na kraju krajeva i BK5.
Sto se mene tice,jedan od razloga zasto ne BK5 je taj sto prilikom zakljucavanja ritma ne zakljucava i Tempo i to sprecava da se koriste Performanse kao Favoriti.Da li ce ovo ispraviti ili nece sa novim operativnim sistemom ja ne bih da rizikujem....Medjutim nista ne smeta da koristis 4 OTS boja koje memorises uz svaki ritam,mada i tu ima nekih problema o kojima bi mogao nesto da napise kolega Nesaband.
|