Videti jedan post
Star 06.09.2013, 00:24   #404
skoricnik
Moderator

skoricnik's Avatar

Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: Backa Palanka
Downloads: 4091
Uploads: 22
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 177 puta u 167 Postova
Instrumenti: Ketron AUDYA5, Roland Fantom-S
skoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblick
skoricnik pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Utisci, ukratko:

Nista se ne mesa u zvuku! Kick se ne mesa sa bass gitarom, dobos sa kontrom, itd...

Kako namestis kod kuce, svugde jednako dobro izlazi. Moje premisljanje je trajalo par meseci, slusao sam drugarovu Audyu na razlicitim ozvucenjima, cak smo i radili zajedno, neuporedivo cistije i punije je izbacivala zvuk. Sa Korgom sam muku mucio, namestim jedan drumkit kod kuce, a on na svirci izlazi kao Casio fujitone.

Operativnost - sprava je vise nego prosta. Sve je na klik udaljeno, jednostavno kao kod PA80, izaberes banku, izaberes ritam. Mogu i registracije da se prave, slazu se na HDD pa je i to jedan od dobrih nacina za rukovanje, mada ja nisam ljubitelj istih.

DSP je generalno dobar, VoiceTron odlican (nisam video mogucnost skalicnog pravljenja terce, mada i to slabo koristim, bitniji mi je efekat na mikrofonu, koji je i vise nego dobar).

Sutra je vatreno krstenje, prva svirka, javljam utiske.