Videti jedan post
Star 06.09.2013, 11:43   #33
worga
Početnik forumacije!

worga's Avatar

Registrovan/a dana: 27.07.2007
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 63
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland E-A7,Roland Fantom X-6,Roland FR-3x,Siwa&Figli COBRA Special
Interesi: Previše je toga da bih ovde sve rekao... :-)
worga befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav.
Bk-9 možeš isprobati u ML-Music shop-u u Banja Luci kod Čede.
Za sve ostale informacije Dejan,Marko i ja iz Roland Serbia Team-a ti stojimo na raspolaganju.
Ja sam u Novom Sadu,Deja u Svilajncu a Marko je u Nišu.Kome god da se obratiš biće ti objašnjeno sve što te zanima.
http://www.roland.rs/index.php?q=podrska
Dodato:
Pozdrav.
Što se rukovanja tiče,istina je da ima određenih poteškoća u startu(čak i sam prelazak sa BK-5 na BK-9 ima recimo momenat gde jedan taster pored točka služi za "enter" a na BK-9 je taj isti za selekciju display-a)međutim,NA BOLJE SE UVEK LAKO NAVIKNEŠ.Dakle,uživam i u tercama i u audio key funkciji.Juče sam recimo radio samo na BK-9 bez solo klavijature gore i direktno kopčao mikrofon u njega,sjajni su mu efekti i generalno ima EXTRA ZVUK.Za mene je to bitnije nego da možda imam taj sempler,ali džaba mu ako konačna produkcija aranžera loše radi na ozvučenju.Što se mene tiče,nedostatak semplera sam "preboleo" na uštrb dobre produkcije i što neko gore reče sve na "nulu" na ozvučenju i smešak! :-)

Promijenjeno od worga (06.09.2013 u 11:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
worga je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio worga za ovaj koristan post:
branoy (06.09.2013)