Pozdrav worga
I ja sam BK5 hteo da koristim na taj nacin ali mi je prakticnije da menjam ritmove preko List performanse odnosno,otkljucavanjem i zakljucavanjem ritma.Veliki je nedostatak sto na BK5 ne moze automatski da zakljuca i tempo prilikom zakljucavanja ritma i ponekad se zadrzi ona slicica sa katancem par sekundi pa me iznervira da pritisnem exit.
Ne znam da li si me razumeo,kad udjem u listu zadrzim taster numeric dok se ne pojave brojevi 1,2,3,...ispred naziva performansi i onda je posle lako birati performanse i druge liste a povratkom u listu opet se automatski upale oni brojevi i lampice iznad tastera.
Ono sto sam zapazio je da je prakticnije grupisati po 8 do 10 ritmova ili performansi kako bi sto manje koristio tocak za izbor istih,kao sto si i ti uradio,sto dalje implicira da,sto je vise ritmova teze je za rad,sto obezvredjuje mogucnost neogranicenog broja ritmova i performansi.Neko ce reci "pa imas opciju search",a ja opet kazem necu da tokom cele svirke pretrazujem klavijaturu vec hocu samo da sviram.
Sve je OK kad klavijaturista diktira sta ce se svirati ali kad krenu porudzbine.....
Mislim da nije lose da se podrzi inicijativa da tasterima za ritmove sa leve strane ekrana mozemo promeniti putanje da vode do korisnickih ritmova.Tek onda bi imali veliku brzinu i vece mogucnosti kad je izbor ritmova u pitanju.
|