Videti jedan post
Star 10.09.2013, 13:40   #7
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od dado123
da neduljim može:mile voli disko,hajde da se volimo,duge noge,mi se volimo.kad sam djecak bio, kaže nemože pazi sadut me zove moram poci,sta je to u tvojim venama,pozdravi je pozdravi,ćaše od kristala.kad cujes tambure,na kraj sela cađava mehana,jutro je bekrija mislim sta je pisac htjeo da kaže majko moja mila uhhh......
Obrazac po kojem je mladneka napravila play listu je jednostavan i potpuno shvatljiv za "jednu mladenku" (vjerojatno je u blaženom stanju ). Ne želi pjesme s "tužno ljubavnim" karakterom, a potencira ove poput "hajde da se volimo".
Isto mi se događa u zadnjih par godina skoro svaku drugu svadbu. Kad je krenulo to s tim playlistama, bio sam lud, opterećen, napet kako će proći svadba. "Ona bi" htjela Olivera, Gibbonija, Vannu... niti slučajno Sevku, Rozgu, Stavrosa ... Ha ha ha, moš mislit. Sada sam potpuno imun na to, klimam glavom i kažem, nema problema. Unaprijed znam da će proći baš ovako kao što se tebi dogodilo.

Citat:
Originalno postovano od dado123
dabogda ovako svaka bila svima cak je i bakšiša bilo što se nisam nadao heheheh ...
Zato samo opušteno, živce treba čuvati za neke ozbiljnije trenutke.
casper je offline   Reply With Quote