Videti jedan post
Star 11.09.2013, 18:42   #33
Amater_svirac
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 25.08.2012
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
Amater_svirac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Tranzit

Smanji dozivljaje, niko ne pokusava tebi da devalvira znacnje koje demonstriras ovde, niti pokusava da obezvredi to sto ti kaze, nemoj molim te da si toliko kompleksas, pogotovo sto ja, kao sto ovde i pise, isticem da sam AMATER, u svakom pogledu kad je audio oprema u putanju, pa i muzika, niti me je sramota da pitam, niti sam jedini koji tvrdi da ovi zvucnici mogu da se ukljuce u izlaz sa slusalice. Kvalitet nece biti kako valja, to je sigurno, ali to moze da se uradi, a covek je gore i pitao samo "da li moze" a nije rekao "hocu da dobijem "takav i takav" kvalitet". Ti jesi rekao da je nemoguce dobiti stereo zvuk (mrzi me sad da te citiram, ali ako hoces mogu, a mozes i ti sam da se vratis na ono sto si napisao), a ja kazem da moze, naravno, jos jednom nece biti kvaliteta kakvo tvoje profesionalno uho zahteva od zvuka, ali moze, i radice, i bice kakav-takav stereo zvuk (licno sam probao juce na mom aranzeru da ne bi pricao stvari bez veze). Nema stvarno potrebe da niko od nas ovde bude kompleksas i egocentrik, postujemo znanje jedni drugih, a nemojmno ismejavati neznanje i amaterizam. Cenim sto si nasao saveznika u Zeljku, pribliznih ste godina, imate veliko i zivotno i profesionalno iskustvo oko sebe i ja to pozdravljam. E sad ako ti se ne svidja nacin na koji ja postavljam pitanja ili komentarisem, pa sta ja da radim, ne obazeje te niko da mi pises odgovore, ignorisi me brati, to je sve sto treba da uradis i ne skreces paznju administratora foruma ni na sebi ni na mene. Eto toliko, Srdacan pozdrav!
Amater_svirac je offline