Videti jedan post
Star 11.09.2013, 19:29   #34
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ti jednostavno ne znas sta pises i pricas i ne vidim vise svrhu da tebi bilo sta objasnjavam jer ti to nisi u stanju da shvatis. Ti uopste i nisi u stanju da meni devalviras znanje, ti sebe samo prozbiljno shvatas. Sto se kompleksa tice, opet vrijedjas, a upravo sam ja taj koji sa tim kompleksima najmanje problema ima, jer kompleksa nemam, imam samo znanje i iskustvo kojim u svakom momentu i na svakom mjestu, pokusavam da pomognem u nevolji i nista drugo. Mlatis bez potrebe jer nista pametno u vezi sa muzikom i nisi u stanju da napises. Zeljko i ja niti smo svjeznici, a jos manje smo istih godina jer po tim godinama mu mogu biti, najmanje otac a mozda i deda. Vidis koliko nemas blage veze sta pises i koliko uiopste ne pratis ni teme, ni dogadjaje na forumu. Za tebe je najvaznije da povremeno odvalis ponesto, sto ce izazvati tenzije na forumu. Kad god treba nesto eksplicitno da dokazes, odnosno kad god se od tebe trazi argument za ono sto pises, obavezno se izvlacis time, da eto ne mozes sada da trazis gdje to bi. Jednostavno prestani sa mlacenjem prazne slame i bice uredu jer ako si vec amater, kako pises, onda se ne uplici u stvari koje ne razumijes i ne znas. Ostavi da to rijese profesionalci, ne unosi strku i zbrku bez potrebe.

Promijenjeno od tranzit (11.09.2013 u 19:35 sati)
tranzit je offline