@Tranzit - ovo su moji snimci i sotware koji je došao uz video nadzor nema nikavih podešavanja (otopic - pazi kretena na snimci, kao šeta se sa psom (slika od prije), čeka da se ugasi svjetlo i pali upaljačem kameru (ekran1), a na kuži da ga s druge strane snima druga kamera ...

)
@smuchac - nitko ništa ne tvrdi (".
... ona stalno šalje signal van a ne isključivo i samo ako si pustio midi fajl što svi tvrdite...") ja samo nagađam jer klavijaturu nisam nikada imao u rukama. Čitam manual i pokušavam pomoći. S obzirom se ti razumiješ u IT i baviš se tim već 15 godina, klavijaturu imaš na stolu doma, mogao bi je barem probati spojiti na TV i nekim savjetom (a koji do sada nije rečen) pomoći čovjeku
@VUNIMRAV - jel namjerno izbjegavaš odgovor na moja pitanja ili si samo nestrpljiv? Moraš ići po redu.
1 . da li PSR šalje video signal - provjeravaš sa TV om. Dali se vidi Lyrics na TV? Ako se ne vidi tamo neće ti pomoći ni 100 AV adaptera da isti vidiš na laptopu. Ako se lyrics vidi na TV ideš dalje. (prilagodi u TV postavkama ulazni signal)
2. Spoji VHS recorder na AV adapter, pokreni program koji si dobio na CD-u (Super Viewer). Ako i dalje ne vidiš sliku u jednom od ekrana onda nešto ne valja s driverima za AV adapter. Pa idemo dalje
3. U donjem uglu ekrana laptopa imaš Start pa odaberi Run... i u polje upiši "devmgmt.msc" (bez navodnika) i stisni Enter. U otvorenom prozoru ne smije biti niti jedan žuti uskličnik. Ako postoji, reci pa ćemo "navigirat" dalje