Videti jedan post
Star 12.09.2013, 17:28   #5
fica71
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 03.06.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
fica71 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pa ovo i jeste forum na kome treba da razmenjujemo informacije koje nas zanimaju i da pomognemo jedni drugima sa informacijama koje su bitne ,sve sam lepo objasnio i pokusavam da pomognem tebi i mnogima koji nemaju priliku da probaju i vide klavijaturu pre eventualne kupovine (a da ne pricam o otvaranju iste i razgledanja njene unutrasnjosti) ,i onda se nadje neko da me u pozadini svog teksta naziva lazovom,a lepo sam objasnio da me to nije zanimalo.

Isto tako kada sam dobio PA-3X (koji imam jos uvek i necu ga menjati ) medju prvima u srbiji i ojasnjavao njegove karakteristike i prednosti u odnosu na pa-2 i pa-800 ,oni koji su je videli samo na slici (a uzivo posle godinu dana ) su nadjacali nas par koji smo imali klavijature sa pricom kako je to sranje i da ona ne vredi te pare itd.... razna sranja.
I onda vidis da sa takvima ne treba ulaziti u raspravu ali ne vredi kada ti podigne zivac.

Nadam se da sam tebi pomogao oko odluke dali da kupis klavijaturu ili ne ,jos jednom moje skromno misljenje je da ces daleko bolje zvucati sa njom nego sa pa-800 (normalno ukoliko umes da iskoristis njene mogucnosti),ali je malo skromnije izrade (vreme ce pokazati dali ce imati nekih problema kao pa-800 ,to za sada niko ne moze da zna)
fica71 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio fica71 za ovaj koristan post:
mladen.lav (13.09.2013)