Videti jedan post
Star 17.09.2013, 21:46   #7
Dragan Gagi
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 21.06.2013
Mjesto: Beograd
Godina: 46
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Tyros
Dragan Gagi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od rolandx Pokaži Post
A ti nisi ozbiljno preterao sa komentarom???? Mišljenje ti uopšte nije na mestu i način na koji koristiš čula sluha pa još bez osnova vređaš. Bilo bi dobro da si izneo argumente a pljuvanje po tuđem radu ostavi za neki drugi forum gde će tolerisati takve postove. S obzirom da si nam se tek pridružiop na forumu bilo bi lepo da si za početak izdvojio bilo šta pozitivno iz onog što želiš da komentarišeš. Uzgred ,,k o l i k o " se neko dugo bavi muzikom je relevantna stvar. Da je odsvirao na kraj sela žuta kuća i iz te melodije bi mogli da izvučemo pozitivne komentare isto koliko i negativne. Ovo je bilo dobronamerno
Dobro izvinjavam se sto sam preterao. Nisam skontao da bi trebalo samo da izvucemo pozitivne stvari. Culo sluha odlicno koristim i nikog ne vredjam, naprotiv, mislim da kritika vise pomaze nego kada nekog tapsete po ramenu i pravite se ludi kao sve je super. I nije mi jasno to sto sam ja od skoro clan ovog foruma, znaci treba prvo da sve hvalim, pa da me svi zavole, pa tek onda da budem iskren...
E sad da kazem par reci o snimcima. To sto sam rekao da je zajebancija mislio sam vise kao salu. Prvo ovo pevanje uopste ne ide uz ove pesme. Razumem ja da je to sad neki moderan fazon za klubove, diskoteke itd. Ali bi trebalo ipak obratiti paznju malo i na tehniku pevanja i na orginalni snimak pesama. Posto i ja imam tyros2 znam da moze mnogo bolje da zvuci. Ova rumba na snimku je jos sa PSR serije i isto tako radi na istim. Ima dosta sada modernijih ritmova i to dostupnih na netu koji bi dali potpuno drugi sound. Svirka nije losa, naravno da uvek moze bolje, ali zadovoljavajuce.

Jos nesto bih dodao. Sa ovakim stavom samo cete oterati ljude sa foruma koji zele da pomognu.
Dragan Gagi je offline   Reply With Quote