Videti jedan post
Star 01.10.2013, 01:07   #20
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Nesaband
Naravno da smo i dalje drugari i da nema nikakvih problema sto iskazujes svoje misljenje.
Hocu samo da kazem da si prevideo jednu vrlo vaznu cinjenicu,da sam ja obe klavijature posedovao u isto vreme i direktno poredio na ozvucenju.O tome koliko imam ukusa ili nemam i koliko znam a koliko ne znam, svako moze da poslusa u mojim demo snimcima i na osnovu toga zakljuci sta i kako...
Zvuk o kome sam pisao je vrlo tih ali meni dovoljno iritantan da u startu iskljucuje ovu spravu iz bilo kakvog poredjenja a mnogo je bitno da tog istog zvuka na GW8 nema.Ovde je kolega Tranzit u pravu,rec je o losem uzemljenju i da se lako ispraviti ali ja o tome i ne zelim da razmisljam jer takvu prepreku ne moram da premoscujem na svojoj GW8.
Da bi ja BK5 tretirao kao ozbiljniju klavijaturu,morao bi Roland da da' nesto "revolucionarno" kao sto je to ucinio i kod GW8 sa operativnim sistemom 2.0, a dotle,uopste ne dolazi u obzir razmatranje o BK5 kao jednoj od mogucih solucija za kupovinu.
Pisao sam dovoljno u mnogim drugim temama zasto smatram da je BK5 jedan u nizu od Rolandovih promasaja a ne zelim da me kolege mrze zbog toga,jer to je ipak samo moje misljenje koje je naravno podlozno promeni ukoliko se desi neki novi momenat u njegovom daljem razvoju.
Boban010 je offline   Reply With Quote