Videti jedan post
Star 07.10.2013, 22:39   #84
Narodnjak300
Ovaj baš voli da kuca

Narodnjak300's Avatar

Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
Narodnjak300 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Bubnjem nisam zadovoljan sem dobosem koji kad bi se doradio jos malo bio bi ok, Addivtive drums je u pitanju i kako stoje stvari zamenice ga SD2, primetio sam na nekim udarcima na kick-u totalno se gubi taj lo-end, mozda bi moglo to multibendom da se sredi ali bolje ceo kick da menjam. Metali... ja sam njim dosta i skinuo taj opseg od 3-4k i malo sam im skinuo 1K sa uzim Q i dodao blagi hi shelf. E sad tu je i jedna tambutina uletela u zadnji cas... uglavnom sve to lako moze da otpadne nije problem, i to cu u SD2 da zamenim...ma nesto sam sebe ubedio addictive ce bolje da legne na bubnju. E sad overhead i room sam nisam uzimao iz bubnja, ajde room to i retko kad uzimam, odradim to sa reverbom nekim , eventualno na dobosu zaseban reverb da mu malo produzim sustain ali mozda sam trebao i overheda da dodam malo, posto to je bitna stvar kod bubnja i daje mu masu, povezuje sve elemente. Uglavnom hteo sam bubanj da bude zategnut sa malo ambijenta. Sto se tice bassa tu nisam mnogo dirao, Prva ideja mi je bila da mu udarim jedan radikalni lo-pass pa malo da boost-ujem oko 300-500 ali mnogo bi mi izasao bass u prvi plan pa sam ga ipak ostavio takav kakav jeste racunajuci da cu da se poigram sa njim kasnije kad budem mixovao u Studio one. Uzecu tvoj savet u obzir sto se tice bubnaj eventualno da nadjem neku referencu za rumbu, ja sam prvo hteo da pitam nekog da mi posalje midi traku bubnja za rumbu ko je vec iskucao to ali reko sam cu da ga odradim valjda je to taj neki groove.