Videti jedan post
Star 07.10.2013, 23:19   #85
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nisam mislio da taj Bass nije uredu nego u paru sa Bass Kickom koji si upotrijebio je neubjedljiv. Mozda si ipak trebao da uradis sa njim to sto si imao namjeru.
Sto se tice bubnjara, pokusaj sa Studio Drummerovim Session Setom na toj rumbi. On je dovoljno mekan ali i dovoljno konkretan, s tim da u izvjesnoj mjeri poskidas njegove ambiente jer su malo pretjerali sa njima. Kod njega ces dobiti one "svilene" metale koji su karakteristicni za nase narodnjake, a pogotovo za rumbu. U njoj je HiHat dosta cest, pa jos ako je napadan, belaj. Studio Drummer ce ti sigurno odraditi posao. Licno nisam nesto posebno lud za SD2, kada je u pitanju brzopotezna produkcija najradije radim bas na Addictive ali opremljenim svim mogucim Addonima. Nije mi mrzak ni Studio Drummer sa sva njegova tri Drum Kita, a probaj i ovaj novi DrumMic'a od Neumanna i Senheisera. Inace je free ali je zaista vrhunski Drum Kit sa preko 7GB Contenta. To su Neumann i Senheiser dali kao bonus i reklamu za svoje mikrofone. Mislim da ga ima jos za skinuti, a ako nema, a ti bi da ga imas, postavicu ga na download. Veoma dobar Drum Kit, kod kojeg mozes na svim udaraljkama da mijenjas mikrofone i to one najkvalitetnije i od Neumanna i od Senheisera. Interesantan Content.

tranzit je offline   Reply With Quote