Videti jedan post
Star 16.10.2013, 02:59   #22
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

znate li vi koliko ima sklepanih varijanti, koje bolje zvuce od ovih po 5 000 eu varijanti pm 2 , 3 i dve kutije po jedno 800eu? uff,
al pazi, dinacord evo pocnimo od mixera od serije pm1 ( mana joj jedino sto nije imala limiter i izbacivala cesto) do pm2 (koja radi bez premca) dok pm3 ( nisam jos skontao situaciju)
zasto su oni toliko para? pa vrede brat bratu, dve tri godine evo nosam pm2 snaga+efekat swaki weekend na svirke, od onih po letu na plus 60 stepeni u satoru , i 1000kg prasine do nema kakvih ne uslova, nikad u zivotu nije zajebo, stao !! znaci u glavi imas olaksicu da se nemas potrebe okretat za mixerom i da se pitas sta ako stane u po svirke?? samo to vredi svaku paru, a kad imas dobrog pevaca, i kad sviras kulturno, i sve to opet nista ti vise u zivotu ne treba, kud je malan za transport? efekti ok, na to je navikao svako na balkanu od publike, i nemozes ti sad nesto preko noci njemu poturit neki ton zvuk "americki" , msm ima tu stvari mnogo.

kutije? evo ja planiram da predjem na d lite 15 3, imam dve god zx5 sve super , al hocu te radi jos srednjaka, vrede i one svaku paru.

... e sad sledeca varijanta, kojih ima jos milion npr, ja sam platio u artistu nov pm2 10 kanala, samo novo uzimam, 4200 ili je 4300km ne secam se , za te pare danas ladno mozes uzeti slejv opasan do 1000eu, plus do 1000eu yamahu digitalnu o1v, cak i drugi model neki...
e sad, kad to uzmes, glava vise nije sto posto sigurna u te sprave do kad ce to raditi i kad ce to stati na sceni, jer imas posebno sad dve stvari slejv + digitalni mixer, iako ce verovatno bolje raditi od pm2 , i jeftinije oboje za nekih 200 i vise eura.

piske vriske i onako niko nece, tako vecina dzaba na mixeru da nesto dodas kad vecina oduzima frekvencije, sto onaj gore kaze da je mutnije, da nikom ne smeta itd

ko ne zna radit posao, ko publiku ne privlaci, njemu ne pomaze ni najbolja kobinacija na svetu!!
Facebook Brano Vujicic (Branoy)

Promijenjeno od branoy (16.10.2013 u 03:01 sati)
branoy je offline   Reply With Quote