Videti jedan post
Star 23.10.2013, 11:29   #168
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Steta,bilo bi stvaro dobro!
Dodato:
Juce sam imao svadbicu do 100tinjak ljudi.Sala je prilicno losa za ozvuciti ali ipak:
-kad sam probao-sve zvoni od nisih tonova-basova,upotrebio sam jednu postavku eq sa manje basa u sebi i jos sam morao oduzeti na mixeru(PM1)-Nisam bio u potpunosti zadovoljan sonudom.pitanje;da li sam pravilno i dobro postupio?
- kod kuce sam danima radio na sl nacin:u jednu sobu sam stavio stalak i na njega moju kutiju sa kojom radim,na mix sve stavio na nulu(visoke srednje....) i nasimovao da mi "style"bude na "100" volumen a unutar mix konzole u svakom ritmu izmedu 75 do 110 bas i bubanj oslao gitare i str oko 50-70,sve sibere(slajdere) pa i sam ASIGN sam stavio na recimo 55%(malo povise sredine),R1 i R2 recimo 105 do 127 zavisno kojem insrtumentu je rec,i desilo mi se da skoro svaki drugi ritam mi je bio glasniji od "desne ruke";Pitanje:kako vi podesavate i na koje vrednosti stavljate volumen,da napomenem na psr mi je style uvek bio na 80 buban 80,bas 85,chd 55 pad 50...uz male tolerancije.Ovde na T3 me bune siberi.
-moze li neko da napise nekoliko svojih postavki eq pa da probam
-kakav je kod vas odnos volumena bubnja i basa.
Za sada "samo" toliko pitanja.Hvala svima unapred.Vidim da je casper n"tu" pa ce i odgovori biti brzi ali ja bih voleo vise misljenja pa da uporedim!!

Promijenjeno od VUNIMRAV (28.10.2013 u 10:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote